Råg fullkornsmjöl 2 kg KRAV

I lager.
59 kr
Antal: 16

Detta ekologiska fullkornsmjöl används med fördel till grova, saftiga bröd och ger stor och mustig smak. Råg innehåller en hel del nyttigheter, särskilt kostfiber, som är svåra att hitta någon annanstans. Råg är också en källa till magnesium, järn och zink samt B-vitaminerna tiamin, B6 och folsyra. Eftersom rågkärnan bildar mindre gluten än vetekärnan så kan man med fördel kombinera rågmjöl med vetemjöl.

Innehållsförteckning:
Fullkornsmjöl av valsmald råg*. *KRAV-ekologiskt

Innehåll per 100 g:
Energi 1350 kJ / 320 kcal, Fett 2,5 g (varav mättat fett 0,5 g), Kolhydrater 59 g (varav sockerarter 0,9 g), Fiber 15 g, Protein 8 g, Salt 0 g